Pozovite nas: 011/2661235 i 065/2661235

Tretmani lica

Tretmane lica radimo kombinovanim preparatima poznatih kozmetičkih kuća za profesionalnu kozmetiku, kao što su: Thalgo, Ella Bache, Klapp, Biodroga i mnogi drugi, jer smo uzeli najbolje za odredjene probleme i tipove kože.

Hidratacija lica

Kozmetički salon – La femme 01Kozmetički tretman hidratacije je svima povremeno neophodan i smatra se sa stanovišta kože investicijom u budućnost. Ovaj kozmetički tretman podrazumeva tretiranje lica francuskim visoko stimulativnim alginantnim maskama.

Maske su poseban spoj visoke tehnologije i bioloških osobina alginata koji imaju izuzetno stimulativno dejstvo na epidermis, hidratišu i omekšavaju kožu lica. Dizajnirana je da se prilagođava obliku lica, ima specijalne anti age osobine dobijene sinergetskim delovanjem morskog kompleksa alginata, spiruline, laminarije i crvenog grejfruta, koji hrane ćelije amionkiselinama i potiču obnovu ćelija, ima jako izraženo anti-oksidativno dejstvo.

Smanjuje oštećenja kože izazvana spoljašnjim uticajima, bore se smanjuju jer koža postaje elastičnija. Namenjena je svim tipovima kože za smanjenje bora, stimulaciju prirodnog obnavljanja kože i vraćanja njene prirodne elastičnosti, sjaja i glatkoće. Otklanja se izgled umornog lica, prevenira ubrzan proces starenja kože

Tretman lica – Klasičan tretman

Klasičan tretman je osnovni i neizostavni tretman za svaki tip i svako stanje kože. Ovaj tretman podrazumeva piling i savršeno relaksirajuću masažu lica vrata i dekoltea, nakon čega se nanosi biljno pakovanje i termo maska, što omogućava lako, ručno, čišćenje mitisera. Nakon toga sledi darsonvalizacija lica te maska, losion, antirid i odgovarajuća krema. Naši klijenti posle klasičnog tretmana, koji traje oko 2-2,5 sata, osim ako nije u pitanju hiperosetljiva ili problematična koža, nastavljaju sa svojim aktivnostima uz čistu i blistavu kožu.

Masaža lica

Priprema kože za masažu, dezinfekcija, po potrebi piling, i  intenzivna masaža u trajanju oko 35 minuta, a na kraju odgovarajuća krema.
Vreme trajanja tretmana je oko 50 min.

Mezoterapija dermorolerima

Mezoterapija dermarolerom je izuzetno efikasna procedura, kojom se u kožu i potkožno tkivo, sa 540 malih iglica ubacuju različiti mezokokteli (lipolitici, oligoelementi, vitamini…), u zavisnosti od problema koji se rašava.

Mezoterapija dermarolerom se ni po čemu, kada su u pitanju efekti tretmana, ne razlikuje od klasične mezoterapije iglom. Ona može imati čak i bolje efekte od klasične mezoterapije, jer se dermarolerom napravi puno više sitnih uboda, tako da se pored mezokotela koristi i mehanizam samozaceljenja kože, jer kožne ćelije, u prečniku od 1 do 2 mm oko probušenog kanala, oslobadjaju impulse rasta ka nediferenciranim ćelijama. Ovi signali za uzvrat stimulišu proizvodnju novih ćelija, tj. fibroblasti se pretvaraju u kolagen i elastična vlakna. Nastaju kolagenska vlakna, koja se integrišu u postojeće kolagenske sastave u gornjem dermisu. Novi sklop vlakana čini kožu debljom i popunjava prethodno deformisane ožiljke.

Miolift tretman

Može da se radi od 26 god. kao preventiva jednom u mesec ili dva, ili kao serija tretmana od 32-ge godine. Nije vezan za godišnja doba kao voćne kiseline i može se raditi u bilo kom mesecu. Deluje na podizanje tonusa kože, ublažavanje već postojećih bora, učvršćivanje kože.

Ceo tretman traje oko 80 do 90 minuta. Sastoji se od intenzivne ručne masaže lica, vrata i dekoltea, onda tretman blagim galvanskim strujama u pet programa oblika i frekfencije u trajanju od oko 40 min i završava kolagenom fazom gde se stavljaju maske sa hitinom, kolagenom ili hijelurunskom kiselinom a sve zavisi od stanja kože.

Efekat je vidljiv već posle prvog tretmana, nema nuspojava, samo ste lepi osveženi i blistave kože.
Tretman je namenjen kako ženama tako i muškarcima.
Kombinacija miolift i voćne kiseline je idealna za osobe sa zahtevnom kožom posle 32 god. Radi se jednom mesečno kao intenzivan tretman. Vreme trajanja tretmana je 2 sata

Polutretman lica

Za optimalnu negu poreporučuje se po jedanput u svakom godišnjem dobu, a minimalno dva puta godišnje uz odabir preparata koji odgovaraju tipu i stanju kože. Sastoji se od pripreme kože za rad, masaže (ako ne postoje akne i ako je osoba iznad 25 godina), otvaranje pora vapozonom ili termo maskom, čišćenja komedona, piling i lekovita desifinkcijuća smirujuća maska. Sam proces rada traje oko sat i 15 min do 2 sata.
Poseban osvrt se daje na mlade osobe u adolescentskom dobu (pubertetske akne, masna seboreična koža, mnoštvo komedona) gde se može početi sa negom već od 14 – 15 god, odnosno kada potreba za to zahteva.
Svi su preparati prirodni, prilagodjeni mladoj koži, biljno – mineralnog porekla i medicinski provereni. Pregled kože kao i saveti za dalju negu su besplatni. Tretmane radi diplomirani kozmetolog.

AHA tretman – Voćne kiseline

Voćne kiseline La femmeGlikolne ili voćne kiselsine imaju za cilj da poboljšaju strukturu kože, ubrzaju metabolizam ćelija, regulišu lučenje sebuma, skupljaju pore, deluju na ublažavanje bora, kao i na ublažavanje već  postojećih, Izbeljivanje fleka ili pigmentnih mrlja na koži, regulišu Ph faktor kože i jako pomažu u lečenju početnih stadijuma akni.

Kontraindikacije su samo akutni stadijum akni i sunčanje – bilo solarijum ili prirodno sunce jer koža postaje foto senzibilna par dana posle tretmana.
Za rešavanje nekog problema na primer, akne, masna ili suva koža, fleke i drugo preporučuje se serija od 6 tretmana (jedan do dva nedeljno). Rezultati su vidljivi već posle prvog tretmana.Posle tretmana koža je prosvetljena, glatka, i zategnuta, blago rumena zbog ubrzane cirkulacije i nema nuspojava. Tretman se može raditi već od 15-te godine i preporučuje se kako ženskom polu tako i muškarcima. Vreme trajanja tretmana je oko sat vremena.