Pozovite nas: 011/2661235 i 065/2661235

Body&Soul cafe

Body&Soul cafe pravi je izbor ukoliko želite da popijete najbolju jutarnju kafu, koja će vas razbuditi i kojom ćete započeti još jedan urbani prestonički dan. Takođe predstavlja najbolju varijantu za opušten razgovor sa prijateljima, ili možda intimniji izlazak sa dragom osobom.

U svojoj šoljici možete zateći srce od pene, osmeh ili neki interesantan detalj koji će vam obeležiti čitav dan, ili vas makar na trenutak oraspoložiti.

Međutim, ukoliko niste ljubitelj kafenih proizvoda, već biste radije probali nešto bez kofeina, sa ili bez alkohola, Body&Soul cafe ima veliku ponudu pića i za vas.

Ovo mesto podređeno je vašem uživanju, ambijent je prijatan, osoblje veoma ljubazno, a usluga besprekorna. U najlepšoj bašti u Beogradu, u periodu od maja do septembra, Body&Soul cafe organizuje i proslave dečijih rođendana. U savremenom i jedinstvenom ambijentu vaši gosti će uživati a vaša deca će uz naš profesionalni tim imati nezaboravno slavlje!

Obavezno posetite Body&Soul cafe i uživajte u punom ukusu savršene kafe! Već nakon prve posete ovo mesto neizbežno postaje deo vaše rutine!